Love Green Team | Miek Stap | Lucas Jansen | Groen in Beeld
FlowerAcademy certificaten

Het regent certificaten

Direct na de zomervakantie begon het drukke educatie programma van Lucas Jansen (FlowerAcademy.nl). Lucas verzorgt open cursussen en in company-trainingen op het gebied van assortiment, kwaliteit, marketing en kennis van de markt in binnen- en buitenland. Ruim op tijd voor de Kersthandel ‘regent het certificaten’ in de sector.

Door het enorme aanbod aan banen in de sierteeltsector is er een instroom van nieuwe medewerkers die (nog) geen affiniteit en kennis hebben van de sector. FlowerAcademy biedt met de open assortimentscursussen de oplossing voor mensen die snel productkennis moeten opdoen. Denk hierbij aan junior inkopers / verkopers.

Steeds meer worden in-company trainingen gegeven omdat grote bedrijven in de sector meerdere mensen tegelijk willen opleiden in combinatie met een aantal bedrijfsspecifieke handelingen.

Meer weten over het aanbod? Neem contact op met Lucas Jansen ( +31(0) 622261489)

GROEN WEETJES

Deze website wordt onderhouden door liefhebbers van bloemen en planten in de breedste zin van het woord. Eigen ervaringen - leuke weetjes - van het team. Aan de door ons gepubliceerde beelden en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.