Love Green Team | Miek Stap | Lucas Jansen | Groen in Beeld
FlowerAcademy.nl

Cursus Account management

Accountmanagement + verkoop voor de sierteelt: de klant centraal!

Inclusief individuele begeleiding verkoopgesprekken.

Anno 2019 vraagt de verkoper of accountmanager zich volledig in de klant te verdiepen om deze zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Tijdens deze cursus wordt in 5 lessen intensief aan de slag gegaan met accountmanagement. Met als doel te komen tot het presenteren van een accountplan voor een (potentiële) klant. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen accountplan. Dankzij de praktische handvatten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot een moderne accountmanager / verkoper die de klant centraal zet. Van product-denken naar klant- denken. De cursus start op dinsdag 17 september  van 16-20 uur in Aalsmeer.

Middels persoonlijke begeleiding wordt ook aandacht gegeven aan de wijze van verkoop en presenteren naar (potentiële) klanten. Individuele coaching bij de uitvoering een verkoopgesprek.

De cursus wordt gegeven door twee zeer ervaren trainers uit de praktijk: Lucas Jansen en Miranda Bakker. Zij zijn gespecialiseerd in retail, account- en category management, product en educatie en hebben een zeer ruime ervaring in de sector.

Data

dinsdagen van 16 – 20 uur
17 en 24 september
1 oktober  (kruip in de huid)
8 en 15 oktober (presenteren accountplannen)
22 oktober (= reserve datum)
Individuele coaching zal plaatsvinden in overleg met de trainers.

Doel training

  • Meer weten van het land, klant en consumenten
  • Meer weten over accountmanagement
  • Maken van een eigen accountplan voor een (potentiële) klant
  • Het bieden van onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde

Kosten

De kosten bedragen € 1195,- p.p. (exclusief BTW).
Inclusief 5 lessen en individuele verkoop coaching

Deze cursus kan ook in-company gegeven worden. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden bij L. Jansen.

Floweracademy.NL bestaat inmiddels 14 jaar en is uitgegroeid tot dè opleider in de gehele keten van bloemen en planten met zowel open cursussen als in-company-trainingen op het gebied van assortiment, kwaliteit, category management, accountmanagement, marketing en marktverkenningen. Er zijn al  cursussen gegeven in 25 verschillende landen en in vrijwel alle schakels van de keten en in alle segmenten.

Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op de website: http://www.floweracademy.nl/nl/cursusaanbod/datum/

Aanmelden kan eenvoudig via de website of door een email te sturen naar lucasjansen@floweracademy.nl

GROEN WEETJES

Deze website wordt onderhouden door liefhebbers van bloemen en planten in de breedste zin van het woord. Eigen ervaringen - leuke weetjes - van het team. Aan de door ons gepubliceerde beelden en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.